Løvbakkerne

Lidt nord for Herning ligger Løvbakkerne, et fredeligt natur- og skovområde der rummer Løvbakke Naturcenter, som består af Naturskolen, Udstillingen, Løvbakkehuset og Dyrehaven.

Løvbakkehuset

Løvbakkehuset er en del af Herning Kommunes Affaldsskole og kan bookes gratis af skoler, institutioner og foreninger i Herning Kommune. Her er der rig mulighed for at blive klogere på affald, genbrug og genanvendelse igennem husets udsmykning, ligesom der findes mange forslag til aktiviteter I nemt selv kan lave.

Book Løvbakkehuset i den grønne selvbetjeningsboks.

Lokalet passer til to skoleklasser (ca. 60-80 personer) og kan deles op i to lokaler med hver sin indgang via en mobil skillevæg. Der er desuden køkkenfaciliteter. I forhold til toiletfaciliteter henviser vi til den offentlige toiletbygning ved indgangspartiet, 30 meter væk.

Ved booking af Løvbakkehuset har du desuden mulighed for at benytte den fælles grejbank, som omfatter båludstyr, krible-krablegrej, bestemmelsesduge mm., ligesom du har adgang til brænde.

I er velkomne til at leje lokalet til brug på egen hånd. Ønsker I undervisning, er du velkomne til at kontakte miljøformidler Trine Munck Skovdal på gaftm@herning.dk for at høre mere om mulighederne.

Løvbakkehuset er en del af Herning Kommunes affaldsskole.

Læs mere om affaldsskolen