Løvbakkerne

Lidt nord for Herning ligger Løvbakkerne, et fredeligt natur- og skovområde der rummer Løvbakke Naturcenter, som består af Naturskolen, Udstillingen, Løvbakkehuset og Dyrehaven.

Naturskolen

Naturskolen kan bookes gratis af skoler, institutioner og foreninger i Herning Kommune. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt diverse udstoppede dyr, kranier og andre spændende ting, der kan findes i naturen.

Lokalet passer til en skoleklasse (ca. 30-40 personer), og der er køkkenfaciliteter. I forbindelse med Naturskolen findes et offentligt handicaptoilet med pusleplads.

Ved booking af Naturskolen råder du samtidig over den overdækkede bålplads bag Naturskolen. Bålpladsen kan ikke bookes separat. Derudover har du desuden mulighed for at benytte den fælles grejbank, som omfatter båludstyr, krible-krablegrej, bestemmelsesduge mm., ligesom I har adgang til brænde.

Du er velkomne til at leje lokalet til brug på egen hånd. Ønsker du vejledning til naturaktiviteter, er du velkomne til at kontakte pædagogisk udviklingskonsulent Laila Gottenborg Lauridsen på cblll@herning.dk for at høre nærmere om mulighederne. 

Book Naturskolen i den grønne selvbetjeningsboks.